Članovi KK”Rašid Buća” – Ilijaša ovu polusezonu će završiti sa polaganjem za viša zvanja.

 

U sklopu manifestacije kulture i sporta “Ilijaški dani 2022”, Karate klub “Rašid Buća” će 05.07.2022. organizovati polaganje za učenička zvanja od bijelo-žutog do smeđe-crnog pojasa.

Polaganje će se održati u sportskoj dvorani 05.07.2022. sa početkom od 19:00. Ovo će biti prilika da se svi ljubitelji ove plemenite borilačke vještine okupe i prisustvuju prezentaciji karatea od strane članova našeg kluba sa prostora cijele općine Ilijaš.

Polaganje će se održati pred komisijom Karate saveza FBiH i nakon pauze i nemogučnosti prisustvovanja manifestacijama ovog tipa naši članovi će Vam prezentovati kihon (tehniku), kate i kumite (borbe), kako bi uspjeli položiti za viša zvanja.

Dođite i podržite članove KK”Rašid Buća”, a ukoliko imate mališana u Vašoj kući možda baš kroz ovu prezentaciju članova našeg kluba se odlućite da ga  upisete u naš klub.

Poslije polaganja slijedi odmor dok će jedan dio prve ekipe pripreme početi krajem jula u Neumu, a za ostale treninzi i upis novih članova počinje od septembra.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *